Levering og frakt:

Du kan beregne fraktpriser ved å legge inn poststed og postnummer!

Leveringstid er 3-8 uker.

OBS! Levering inkluderer ikke lossing av varene fra lastebilen​ eller varebil. Kunden må være tilgjengelig og behjelpelig med lossing av sine varer, dersom det skulle være behov for det. Dersom du ønsker varene plassert på andre steder på tomten, må dette eventuelt avtales med transportøren og ekstrakostnader tilknyttet dette, f.eks. kranbil, må bekostes av kunden.

Priser og betaling:

Priser
Vi reserverer oss mot eventuelle prisendringer og for feilaktig informasjon grunnet tekniske eller menneskelige feil.

Moms
Alle våre priser angis inklusiv moms.

Betalingsalternativ
Hos oss velger du selv hvordan du vil betale for dine inkjøp. Du kan velge mellom følgende betalingsalternativer:

  • Direktebetaling bank
  • Klarna
  • Stripe

Garanti og retur:

Vi garanterer at varen ved utlevering skal være uskadd og uten produksjonsfeil. Ved synlige transportskader, se eget avsnitt under transport.

Vi gir 24 måneders garanti for alle våre produkter. Skulle det oppstå noen problemer som følge av feilproduksjon i løpet av denne tiden vil feilen bli reparert uten kostnader for kunden! Er reparasjon ikke mulig vil produktet bli erstattet med nytt tilsvarende produkt. Om du velger å montere produktet selv, vil skader som har oppstått som følge av feilmontering ikke bli dekket av garantien.

Varer med spesielle mål eller spesifikasjoner som er produsert på bestilling, kan ikke returneres eller byttes med mindre de er feilprodusert i forhold til det som er avtalt. Artikler bestilt på spesialmål/egne mål genererer alltid en ordrebekreftelse der du kan kontrollere at alt er rett (f.eks. mål og farge) før produksjonen starter, da disse produktene lages spesielt til deg.

Produksjonstegninger:

Vi lager en tegning for hvert produktstilbud. Det er inkludert i tilbudet og koster 1500kr, – inkl. MVA

Hvis du velger å ikke kjøpe fra oss etter du har fått produksjonstilbudet, må du fortsatt betale for tegninger.